“Investeer in functionaliteit en uitstraling van gebouwen voor de toekomst.”

Wervingspartner Zoontjens: “Investeer in functionaliteit en uitstraling van gebouwen voor de toekomst.”

“Naast duurzaamheidsmaatregelen, is het belangrijk te investeren in de functionaliteit en uitstraling van wooncomplexen. Dit zorgt ook voor meer wooncomfort, waardoor bewoners er lang en prettig kunnen wonen. Onderdeel daarvan is de galerijvloer. Door deze te renoveren en/of op te hogen kan deze restyle voor extra leefruimte en meer sociale interactie zorgen." Wervingspartner Zoontjens aan het woord.

“Het is belangrijk om vroegtijdig de samenwerking te zoeken met de juiste renovatiepartijen. Kies voor één specialist die in een vroeg stadium mee kan denken in de perfecte oplossing voor de galerijvloer. Bij renovatie is het van belang dat de uitvoeringstijd kort is en er zo min mogelijk hinder is voor bewoners. Met de systemen van specialist Zoontjens is dit mogelijk. Deze systemen zijn modulair; er kan gefaseerd gewerkt worden, waarbij er altijd nog een deel van de galerij begaanbaar blijft. Bovendien is de gerenoveerde galerij meteen weer beloopbaar. Ook is de onderliggende ruimte altijd bereikbaar.”

Zoontjens is van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei te vinden op RENOVATIE 2019 – in stand B092 in Hal 6 van de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis toegang tot de beurs regelt u hier.

Ga terug

Copyright © 54 Events BV