Interieur restylen of vervangen?

Interieur restylen of vervangen?

Er is al enige tijd een opmerkelijke trend gaande waarbij interieurs, meubels en kamers niet meer worden vervangen of gerenoveerd met gebruikmaking van de ‘bekende’ materialen, maar worden gerestyled middels zelfklevende interieurfolies.

RenoTech Interior Films

Deze trend blijft zich steeds verder ontwikkelen: steeds meer partijen raken overtuigd van de voordelen van het restylen met zelfklevende interieurfolies. Het uitgebreide assortiment aan kleuren en finishes van RenoTech biedt onbeperkte mogelijkheden. De bijzondere kenmerken van deze folies maken het mogelijk op eenvoudige wijze de meeste ondergronden te vernieuwen en om te zetten naar de huidige trends.

Eenvoud en kostenbesparing

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een ​​renovatieproject uit te voeren. RenoTech is een zeer kosteneffectieve en onderhoudsarme vinylbekleding die zowel snel als eenvoudig aan te brengen is en extra voordelen biedt. Denk aan voordelen zoals bestendigheid tegen UV-stralen en brandvertraging.

Tevens zijn er voor de omgeving geen nadelen zoals bijvoorbeeld stank of natte oppervlakten wat bij verven wel degelijk het geval is. Dit kan bij renovaties in ziekenhuizen of restaurants een doorslaggevend argument zijn!

Windowfilms

Naast het restylen van gebouwen middels zelfklevend vinyl is er ook de mogelijkheid om gebouwen hetzij te verfraaien dan wel functioneel te verbeteren met polyester windowfilms. Deze windowfilms zorgen er bijvoorbeeld voor dat de leef- en werkomgeving behaaglijker wordt. U kunt zich dus nóg beter concentreren.

Enkele films werken isolerend en houden de warmte ’s winters beter binnen. Andere zijn privacywerend zodat kostbare spullen niet zichtbaar zijn. Denk ook aan windowfilms die UV weren en speciale films die inbraakvertragend werken of het glas bij elkaar houden bij glasbreuk. Uw veiligheid wordt gegarandeerd.

Sign o’ the Times

Als leverancier van zelfklevende folies is Sign o’ the Times al 25 jaar een bekende speler in de reclamebranche. Met onze specifieke kennis van zowel glasfolies als andere, speciale folies hebben we al vele architecten en ontwikkelaars kunnen adviseren en ondersteunen bij hun projecten.

Contact

Maurice Boyer, Technisch Specialist/Buitendienst (maurice@sott.nl, +31(0)499-375500)

Ga terug

Copyright © 54 Events BV