Innovatieve gevels met Alsecco steenstrips

Innovatieve gevels met Alsecco steenstrips

Als er over een gebouw wordt gesproken, gaat het vrijwel altijd over de gevel. Het uiterlijk van de gevel en de techniek die erachter schuilgaat, vormen een onlosmakelijk geheel. Met steenstrips van Alsecco kan de traditionele uitstraling van gebouwen op een vernieuwende manier worden beschermd en hersteld.

Alsecco is al meer dan vijftig jaar toonaangevend als ontwerper, fabrikant en leverancier van gevelsystemen. De steenstrips van Alsecco zijn de ideale afwerking van gevelisolatie, met eindeloze designmogelijkheden. Die veelzijdigheid is te danken aan de natuurlijke baksteenuitstraling, maar ook aan het feit dat de strips licht van gewicht en flexibel toepasbaar zijn. Naast 12 typisch Nederlandse standaardkleuren, is praktisch ieder formaat baksteen en iedere kleur te reproduceren in de vorm van steenstrips. Daardoor is een volledige match met vrijwel elk type baksteen mogelijk.

Gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen, vormen de steenstrips een basis voor een fraaie en duurzame gevel. En omdat de steenstrips sterk zijn én nauwelijks vervuilen, zorgen ze voor een aanzienlijk langere onderhoudsinterval.

Ook op prefab-gevelelementen zijn steenstrips een perfecte eindafwerking. Zo kan een complete voor- of achtergevel van een woning in één dag worden vervangen. Dankzij het uitgebreide assortiment zijn de steenstrips geschikt voor ieder type gebouw, van eigentijds tot traditioneel en van nieuwbouw tot renovatie.

De steenstrips van Alsecco zijn uiteraard te zien op Renovatie 2018.

Ga terug

Copyright © 54 Events BV