Exposeren? Er zijn nog vierkante meters.

Renovatie 2018 was voor de meeste exposanten een uiterst succesvolle beurs. De verkoop van standruimte verloopt dan ook voorspoedig.

Die uitverkochte 5de editie werd positief beoordeeld. Zo beloonden exposanten de nieuwe organisator 54events met een 7,4 voor het totaalbeeld en zo waardeerde 93% van de 5.081 zakelijke bezoekers het inhoudelijke programma als ‘positief’ tot ‘zeer positief’.

Exposeren op Renovatie kan op allerlei manieren, waarvan de meest voorkomende hieronder staan. Overweegt u deelname met uw onderneming? Adviseurs Jeanneke Bolscher en Rein Bosma staan u graag te woord via beurs@54events.nl of 0294-745070.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Een stand is beschikbaar vanaf € 2.745,- inclusief meubilair, parkeren, wifi en gebruik van de exposantenlounge. Eigen standbouw is mogelijk bij een oppervlak van minimaal 20 vierkante meter.
  • Een all-in stand op maat: een all-in stand wordt voor € 395,- gepersonaliseerd met een baliesticker en tapijt-plus-blikvanger in de kleur van uw keuze. Voor € 95,- per meter bedrukken we uw achterwand.
  • Een presentatie of workshop geven: in de beurstheaters kunt u vanaf € 1495,- dagelijks presentaties of workshops geven. Na afloop ontvangt u de contactgegevens van uw toehoorders.
  • Lanyard sponsoring: gedurende 3 dagen lopen de (naar schatting) 8.000 bezoekers van Monument en Renovatie 2019 met uw merknaam en logo om de hals. Beperkt beschikbaar!
  • Een promopoint in de centrale entree: vanaf € 995,- vult u al een (onbemand) promopoint in de centrale entree: een gedeelte van de beursvloer waarop een project kan worden getoond.
  • Flyeren: voor € 1.995,- flyert u 3 dagen lang met 2 personen, vlak na de badgescan. Voor € 995,- doet u dat met 1 persoon op de beursvloer of bij uw promopoint.
  • Banners en bestickering: vloerbestickering, banners of iets waaraan wij zelf nog niet dachten? Een combinatie van bovenstaande opties? Niet alles kan, maar alles is bespreekbaar.
  • Logo op plattegronden: voor € 395,- staat het logo van uw onderneming op de grote plattegronden - die op de strategische plaatsen in de hallen staan. Beperkt beschikbaar!
  • Advertorial: onze e-mail nieuwsbrief gaat naar 20.000 professionals en wordt uitstekend gelezen. Een advertorial daarin wordt ook online en via social media gepubliceerd en kost € 399,-.

Prijzen zijn  exclusief BTW, productiekosten en hostesses. Let op: u kunt ook via de website een offerte aanvragen.

Ga terug

Copyright © 54 Events BV