Exposant aan het woord: Wedi Benelux

Exposant aan het woord: Wedi Benelux

“Nieuw in het assortiment  is de Top-serie met moderne, voegloze designoppervlakken, die passen bij ieder badkamerdesign.”

“De Top-serie biedt buitengewone oppervlaktedesigns in natuursteenlook en vormt het voegloze alternatief voor de klassieke tegel. De kant en klare designoppervlakken zijn verkrijgbaar als Fundo Top voor inloopdouches en als wedi Top Wall voor wanden en andere rechte oppervlakken.”

“De nieuwe designoppervlakken vormen een voegloos, aantrekkelijk en onderhoudsvriendelijk oppervlak en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De elementen zijn gemaakt van hoogwaardige, door en door gekleurd  composiet en kunnen dankzij hun tijdloze kleurgeving in nagenoeg elk badkamerdesign worden geïntegreerd.”

“Voor Fundo Top zijn de kleuren wit, grijs en antraciet-zwart verkrijgbaar, voor wedi Top Wall zijn grijze en antraciet-zwarte designoppervlakken in natuursteenlook verkrijgbaar.”

Wedi Benelux is van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei te vinden op RENOVATIE 2019 – in stand B030 in Hal 6 van de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis toegang tot de beurs regelt u hier

Ga terug

Copyright © 54 Events BV