Exposant aan het woord: ThermiQ

“Een kwalitatief hoogwaardig, duurzaam én haalbaar alternatief voor de cv-ketel”

“Comfortabele warmte bieden op iedere gewenste plek en zo gezond, betaalbaar en duurzaam mogelijk. Dat is onze missie."

“Wij zijn ThermIQ, producent van elektrische infrarood-C verwarmingspanelen en intelligente verwarmingsoplossingen. Door continue te innoveren kunnen wij onze positie als kwaliteitsproducent van hoogwaardige en duurzame infrarood verwarming behouden.”

“Er breekt een tijdperk aan waarin we energie anders opwekken en uiterst efficiënt gebruiken. Nieuwe technologie, inclusief slimme aansturing van het energiegebruik, maakt die energietransitie mogelijk. Daarvoor reiken we onze infraroodtechnologie aan. Het is onze ambitie om die techniek voortdurend te blijven ontwikkelen, om maximaal aan een duurzame toekomst bij te dragen.”

“Voor 2030 moeten in Nederland 2,3 miljoen huishoudens van het aardgas af. Daarom schreef Stichting Natuur & Milieu de All Electric Challenge uit, waarbij organisaties werden uitgedaagd een kwalitatief hoogwaardig, duurzaam én haalbaar alternatief te bieden voor de cv-ketel.

“Een samenwerkingsverband van ThermIQ met een viertal andere partijen won de challenge. Wij bewezen dat infraroodverwarming, samen met bijvoorbeeld doorstroom-waterverwarmers en koken op inductie, hét alternatief vormt voor aardgas.”

“ThermIQ is een Nederlands bedrijf met een fabriek in Duitsland voor de productie van infraroodverwarmingspanelen. Vanuit ons hoofdkantoor in Nederland introduceren we een andere en natuurlijke manier van verwarmen. Wij geloven in het zelf maken van de panelen, omdat we zo volledig kunnen instaan voor kwaliteit, goede arbeidsomstandigheden, en een verantwoorde omgang met het milieu.”

ThermiQ is van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei te vinden op RENOVATIE 2019 – in stand C.036 in Hal 6 van de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis toegang tot de beurs regelt u hier

Ga terug

Copyright © 54 Events BV