Exposant aan het woord: Raamdorpelelementen

 

“Raamdorpelelementen vormen een mooi voorbeeld van efficiency in de bouw die ook nog eens een hogere kwaliteit en duurzaamheid oplevert.

Efficiënt, omdat niet langer steentje voor steentje met de hand hoeft te worden ingelegd in de specie, maar een volledige lengte op maat in één keer kan worden gelegd. Strakker en vlakker dan veelal met handwerk mogelijk is.

Er zijn nog wel metselaars die heel secuur een rechte raamdorpel kunnen maken, maar dan zijn ze langer bezig en dan wordt het te duur. Bij ons in de fabriek gebeurt het verlijmen van de losse dorpels automatisch en onder de meest gunstige verwerkings- en arbeidscondities, waarbij we het proces kunnen sturen tot dat het element helemaal uitgehard is.

Dat verlaagt de faalkansen op de bouw en dus de kosten. Waarom losse raamdorpels metselen als je in een handomdraai een compleet raamdorpelelement strak kunt monteren?

En dat is pas één van de handvol voordelen van prefab raamdorpelelementen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de woningbouw en -renovatie steeds meer kiest voor het comfort, de kwaliteit én de lage kosten van deze oplossing. Bovendien is raamdorpel.nl online 24/7 bereikbaar voor offertes en bestellingen.”

Raamdorpelelementen is van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei te vinden op Renovatie 2019 – in stand A.015 in Hal 6 van de Brabanthallen in Den Bosch.

Ga terug

Copyright © 54 Events BV