Exposant aan het woord: RET Bouwproducten

 

“RET Bouwproducten toont op de Renovatiebeurs vijf slimme oplossingen waarmee u direct een voorsprong neemt.

In een wereld waar tijd schaars is en waar de krapte op de arbeidsmarkt toeneemt, kunnen innovatieve producten waarmee sneller en eenvoudiger gewerkt kan worden de oplossing bieden. RET Bouwproducten toont op de Renovatiebeurs vijf slimme oplossingen.

Eén van deze toonaangevende merken is Fibo-Trespo. De kant en klare wandpanelen van Fibo-Trespo bieden de ideale oplossing voor het bekleden of renoveren van sanitaire ruimtes. Fibo-Trespo wandpanelen zijn direct over bestaand tegelwerk te plaatsen. Hierdoor wordt de overlast van een verbouwing of renovatie tot een minimum beperkt. De wandpanelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een 100% waterdichte HPL toplaag, voorzien van een fraai tegelmotief. Wanden kunnen in één arbeidsgang kant en klaar bekleed worden waardoor de ruimte veel sneller klaar is.

Naast Fibo-Trespo toont RET Bouwproducten de slimme wandoplossingen Ambiwalls en Walls2Paint. Met de kant en klare panelen van Ambiwalls is een decoratieve wand met één klik te plaatsen. Ambiwalls onderscheidt zich door een unieke klikverbinding waarmee nu voor het eerst een vrijwel naadloos eindresultaat gerealiseerd kan worden. Walls2Paint maakt gebruik van dezelfde technologie, maar biedt de mogelijkheid om de wand zelf in iedere gewenste kleur af te werken.

Als slimme oplossing voor het plafond presenteert RET Bouwproducten Agnes One-Step. Met de plafondpanelen van Agnes One-Step is er geen stuc- en/of schilderwerk meer nodig, de plafondpanelen zijn na plaatsing namelijk direct fraai afgewerkt. De panelen worden droog en kant en klaar op het plafond aangebracht. Dit maakt Agnes One-Step zeer geschikt voor renovatieprojecten.

Fortalit NG is volledig recyclebare gevelbekleding voor nieuwbouw- én renovatieprojecten. Het product onderscheidt zich op de gevelmarkt door de unieke prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast heeft Fortalit NG diverse gunstige producteigenschappen: duurzaam, onderhoudsarm, UV-bestendig en eenvoudig te monteren. Kortom: met Fortalit NG als gevelbekleding zit u gegarandeerd goed!

Als u met een vraagstuk zit omtrent uw renovatieproject, dan kunt u tijdens de renovatiebeurs terecht bij stand F017. De experts van RET Bouwproducten helpen u graag uw vraag te beantwoorden en laten u nader kennis maken met de laatste innovaties.”

RET Bouwproducten is van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei te vinden op Renovatie 2019 – in stand C.027 in Hal 6 van de Brabanthallen in Den Bosch.

Ga terug

Copyright © 54 Events BV