Exposant aan het woord: Kingspan Insulation BV

Exposant aan het woord: Kingspan Insulation BV

“Met de nieuwe isolatieplaat van Kingspan wordt een RC-waarde van 4,5 m2·K/W bij dakrenovaties eenvoudig haalbaar.”

"Voor de wooncorporaties, wooneigenaren en aannemers die zich bezig houden met de verduurzaming van woningen is er goed nieuws. De iSoEasy Pro Hellend Dakplaat van Kingspan is er nu in een nieuwe dikte. Met deze 128mm dikke isolatieplaat is nu ook een RC-waarde van 4,5 m2·K/W bij renovaties eenvoudig haalbaar.”

"De iSoEasy Pro Hellend Dakplaat is bestemd voor het aan de binnenzijde na-isoleren van hellende daken. Deze oplossing combineert isolatie en afwerking, waardoor zolderruimtes snel geïsoleerd en afgewerkt kunnen worden. Interessant dus voor zowel de verwerker als woningbouwverenigingen en eigenaren van woningen, die hun huis (beter) willen isoleren."

“Door het assortiment uit te breiden met deze nieuwe dikte, helpt Kingspan Insulation woningeigenaren bij het efficiënt verduurzamen van woningen. De relatief dunne plaat met de hogere isolatiewaarde zorgt ervoor dat er beter geïsoleerd kan worden zonder dat er detailaanpassingen nodig zijn. Daarnaast kan de aannemer dankzij het verwerkingsgemak in korte tijd een hellend dak van isolatie voorzien, om de bewoner zo min mogelijk tot last te zijn.”

“De iSoEasy Pro Hellend Dakplaat is verkrijgbaar als compleet systeem, inclusief profielen, schroeven en zwelband. Hiermee heeft de aannemer alles wat nodig is om een zolderruimte snel te isoleren. Behalve in de nieuwe dikte is de iSoEasy Pro Hellend Dakplaat ook verkrijgbaar in 60 mm (voor een RC-waarde van 2,54 m2·K/W), 82 mm (voor een RC-waarde van 3,27 m2·K/W) en 100 mm (voor een RC-waarde van 3,87 m2·K/W).”

Kingspan Insulation BV is van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei te vinden op RENOVATIE 2019 – in stand A084 in Hal 6 van de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis toegang tot de beurs regelt u hier.

Ga terug

Copyright © 54 Events BV