Exposant aan het woord: Karbonik B.V.

Exposant aan het woord: Karbonik B.V.

“Karbonik levert onzichtbare, duurzame én comfortabele warmtebronnen op koolstofbasis, welke altijd passen.”

“Karbonik levert meerdere innovatieve verwarmingsproducten op basis van carbon. Het meest succesvolle product is een verwarmingsfolie die minder dan 0,5mm (!) dik is. Deze folie wordt direct onder de vloerbedekking aangebracht. Dit kan bij vrijwel iedere soort vloerbedekking (tegels, laminaat, parket, vloerbedekking, etc.). Voeding gebeurt met de alom beschikbare 230V. De folie levert met 99,9% rendement omzetting van elektrische energie in warmte.”

“Enkele belangrijke voordelen van deze oplossing zijn dat het áltijd past, dus ook in bestaande woningen. Het levert comfortabele vloerverwarming, maakt geen geluid, behoeft in het geheel géén service of onderhoud, kan niet lekken en is eenvoudig te installeren. Mits gevoed met groene stroom (zo mogelijk van eigen PV panelen) is het een duurzame en zeer betaalbare oplossing.”

“Naast de folie heeft Karbonik ook een verf op basis van carbon, welke tussen 2 elektrodes op de muur kan worden geschilderd en vervolgens gevoed met laagspanning (24V) ook een zeer aangename warmte verspreid. Over de warmte gevende verf kan ‘gewone’ verf of zelfs een stuclaag worden aangebracht waarna de warmtebron volkomen onzichtbaar wordt.”

Karbonik is van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei te vinden op RENOVATIE 2019 – in stand D.007 in Hal 6 van de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis toegang tot de beurs regelt u hier

Ga terug

Copyright © 54 Events BV