Exposant aan het woord: Havebo

 

“De Cassettevloer 6.2 is de tweede renovatievloer van de Havebo Groep. Voor nog meer snelheid en luchtdicht kunnen renoveren.”

“De elementen zijn voorzien van een stalen top- en bodemplaat met een Magnelis beschermlaag. Deze bescherming is tot 10 x toe beter bestand tegen corrosie dan verzinkt staal, dit maakt het systeem uitermate geschikt om te gebruiken boven een (vochtige) kruipruimte.

Ook qua isolatiewaarde gaat de Cassettevoer 6.2 verder dan anderen. Er is een vaste hoge Rc. waarde van 6,20m²K/W, welke met een easy-clicksysteem in elkaar wordt geschoven en er een luchtdichte aansluiting plaatsvindt. Zo een nieuwe vloer mogelijk in één werkdag.

Het begint met het plaatsen van de Magnelis stalen hoeklijnen van Havebo welke voorgeboord zijn en eenvoudig te monteren zijn dankzij de sleufsparingen. Na het plakken van het zelfklevend oplegvilt worden de elementen geplaats en in elkaar geschoven.

Men werkt deze vervolgens af met 18mm. underlaymentplaten en de woning is klaar voor gebruik. Snel te monteren, hoog in isolatiewaarde en een hoog wooncomfort. Klaar voor de toekomst met de Cassettevloer 6.2 van de Havebo Groep.”

Havebo is van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei te vinden op Renovatie 2019 – en wel in stand A.072 in Hal 6 van de Brabanthallen te Den Bosch.

Ga terug

Copyright © 54 Events BV