Exposant aan het woord: Fleetshield

“Beleving creëren met het juiste ontwerp”

“Niet renoveren, maar duurzaam revitaliseren. Dat kan met de toonzettende folietoepassingen van Fleetshield.”

“Een renovatie is een investering die iets moois oplevert. Maar het mag vooral niet te veel kosten, het moet snel gebeuren en met zo min mogelijk overlast. Om nog maar te zwijgen van de levensduur en garantieperiode. Er is een beter alternatief: revitalisatie.”

“Fleetshield is jarenlange expert in het beschermen en verfraaien van treinen, bussen en gebouwen. Onze ‘façade films’ verbeteren de uitstraling van gevels en kozijnen en beschermen ondergronden als glas en interieur. Ook isoleren ze raampartijen, waardoor het energieverbruik naar beneden gaat. Bovendien beïnvloeden ze gewenst gedrag en creëren ze beleving met het juiste ontwerp.”

“Wat leveren de folies van Fleetshield u concreet op?

  • Hoogwaardig. Krasbestendig. Alle kleuren en designs zijn mogelijk.
  • Efficiëntie. Sneller dan renovatie. Het voorkomt geluidshinder en andere ongemakken die zorgen voor een langere downtime. Er zijn geen droogtijden.
  • Uitstraling is eenvoudig te veranderen. Zonder constructiewijzigingen maakt het een pand beter verhuurbaar.
  • Wat kunststof en aluminium gevels/kozijnen betreft, is het een perfect alternatief voor schilderwerk. Gaat zelfs langer mee dan schilderwerk. Dus lagere TCO.
  • Bestaande ondergrond krijgt een tweede leven, waardoor het de levensduur van een pand verlengt.
  • Over enkele jaren moet elk kantoorpand minimaal voldoen aan label C. Zonwerende folie verhoogt het comfort en verlaagt de kosten voor het koelen van interieur.”

“Onze diensten omvatten het eerste advies tot en met de uiteindelijke montage. Hoe kunnen wij uw vastgoed revitaliseren en verduurzamen? Vertel ons hoe we ook uw processen kunnen ondersteunen. Hoog tijd om kennis te maken.”

Fleetshield is van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei te vinden op RENOVATIE 2019 – in stand C.032 in Hal 6 van de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis toegang tot de beurs regelt u hier

Ga terug

Copyright © 54 Events BV