Exposant aan het woord: Duco

 

“Een verouderde ventilatiebox in een renovatieproject zonder breekwerk vervangen kan eenvoudig met onze EasySwitch.”

“U kent het wel: uw ventilatiebox is dringend aan vervanging toe, maar u ziet op tegen al dat hak- en breekwerk. Voortaan behoort dergelijk scenario tot het verleden, want met de EasySwitch van ventilatiespecialist Duco is dit voortaan kinderspel.

Deze ‘universele’ vervangingsplaat laat toe om een verouderde ventilatiebox in een renovatieproject zonder hak- en breekwerk te vervangen door de kwalitatief hoogwaardige DucoBox, die deel uitmaakt van de nieuwste generatie mechanische ventilatieboxen.

De EasySwitch is toepasbaar in combinatie met de fluisterstille DucoBox Silent (centrale afvoer), de bekabelde variant met DucoBox Silent Connect en de slimme DucoBox Focus (zonale afvoer).

Na plaatsing tegen de wand kan de unit eenvoudig in de plaat geklikt worden met een trillingvrije werking tijdens de luchtafvoer als resultaat. Dit scheelt zowel tijd als geld.

Klik hier voor de filmanimatie.”

Duco is van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei te vinden op Renovatie 2019 – en wel in stand C.064 in Hal 6 van de Brabanthallen te Den Bosch.

Ga terug

Copyright © 54 Events BV