Exposant aan het woord: Duco Ventilation & Sun Control

“Doorontwikkeld met het oog op maximale luchtdichtheid”

“De EasyFit 50 ‘ZR’ is de ideale ventilatieoplossing voor houten kozijnen en  leent zich uitstekend als renovatierooster.”

“Het zelfregelende ventilatierooster EasyFit 50 ‘ZR’ voor ‘onzichtbare’ compacte kalfplaatsing biedt alle voordelen van de DucoFit 50 ‘ZR’, maar werd doorontwikkeld met het oog op een maximale luchtdichtheid (klasse 3). Weinig begrippen hebben vandaag de dag een hoger buzz gehalte dan luchtdicht bouwen.”

“Logisch, want voor de bewoner brengt het een aanzienlijk energievoordeel met zich mee. Een gezond initiatief is het echter niet, zeker als er onvoldoende aandacht besteed wordt aan verse lucht. Doorgedreven isolatie is dan ook onlosmakelijk verbonden aan efficiënte ventilatie om gezondheidsproblemen, vochtophoping en andere klachten te vermijden.”

“Verder werden de EasyFit 50 ‘ZR’ ontworpen met het oog op een nóg snellere plaatsing. Het rooster is immers voorzien van afgeronde kopschotten die niet enkel een perfecte aansluiting op het houten kozijn verzekeren. Ook de montagetijd kan hierdoor aanzienlijk worden gereduceerd dankzij de moeiteloze integratie in een gefreesde sleuf.”

Duco Ventilation & Sun Control is van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei te vinden op RENOVATIE 2019 – in stand A.064 in Hal 6 van de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis toegang tot de beurs regelt u hier

Ga terug

Copyright © 54 Events BV