Exposant aan het woord: Compofloor

Exposant aan het woord: Compofloor

“Het innovatieve Compofloor renovatievloersysteem is ontwikkeld om het bouwproces zoveel mogelijk te vereenvoudigen.”

“De Compofloor wordt 100% prefab gemaakt in onze fabriek, in plaats van in de woning. Dit resulteert er in dat de keuze voor Compofloor garant staat voor minimale overlast, minimale beschadigingen en geen afval in uw woning.”

“De Compofloor is opgebouwd uit een innovatief composiet en isolatiemateriaal. Het vloersysteem is zo eenvoudig te plaatsen dat een ongeïsoleerde, tochtige of verrotte balklaag in één dag vervangen kan worden.”

“De Compofloor is onderhoudsvrij, biedt een hoog wooncomfort en is geschikt voor elke mogelijke afwerkvloer. Omdat de vloeren volledig zijn geprefabriceerd, gaat het leggen razendsnel en heeft de bewoner aan het einde van de dag weer een warme, comfortabele vloer.”

“Om de woningmarkt klaar te stomen voor de toekomst werken we in opdracht van bouwbedrijven, woningcorporaties en ook particuliere klanten. We krijgen tijdens deze projecten regelmatig te maken met renovatie naar Nul Op de Meter woningen die de hoogste isolatie-eisen verwachten.”

“Hierin hebben we ons goed kunnen bewijzen. In een projectteam wordt in de voorbereiding een optimaal renovatieplan uitgedacht met opdrachtgever, aannemer, installateurs en eventueel asbest en zwamexperts. Hierbij staat ten allen tijde de bewoner centraal.”

 

“Compofloor garandeert een comfortabel, luchtdicht vloersysteem die van grote waarde is bij de QV10 testen. De bewoner ervaart snel een verlaging van de energierekening en een enorme verhoging van het wooncomfort.”

“De Compofloor bestaat uit isolatie-elementen die geheel omsloten zijn door composiet, waardoor het element onderhoudsvrij is en blijft. De elementen zijn sterk, licht van gewicht en hebben een zeer hoge isolatiewaarde vanaf 4,44 m2K/W.”

“In het renoveren biedt Compofloor verschillende pakketten aan. Van het leveren en monteren van de Compofloor, tot het totaal-ontzorg pakket waarin uit- en inhuizen, sloopwerk, zwamsanering, vloerverwarming, laminaat leggen tevens kan worden aangeboden. Afhankelijk van wat de klant vraagt, zullen wij het pakket samenstellen met onze vaste ketenpartners.”

“De kenmerken van de Compofloor:

  • Luchtdicht
  • Geschikt voor oude woningen door zeer laag gewicht ( 25 kg/ M2)
  • Korte montagetijd door prefab bouwen
  • Lange levensduur en voldoet aan alle nieuwbouwnormen
  • Hoge energiezuinigheid door hoge isolatiewaarde 4,44m2 K/W
  • Hoog draag vermogen van de vloer ( 275 Kg/m2 )
  • Compofloor renovatievloer met nieuwbouw comfort”

Compofloor is van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei te vinden op RENOVATIE 2019 – in stand C017 in Hal 6 van de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis toegang tot de beurs regelt u hier.

Ga terug

Copyright © 54 Events BV