Een comfortabel binnenklimaat: natuurlijk met Isovlas

Een comfortabel binnenklimaat: natuurlijk met Isovlas

Met Isovlas bouwisolatie wordt een comfortabel binnenklimaat gecreëerd in elk denkbaar gebouw. Isovlas maakt gebruik van het natuurproduct vlas en is dus vochtregulerend van zichzelf, waardoor het bruikbaar is als zowel isolatie- als na-isolatiemateriaal. Ook veroorzaakt het geen irritatie aan de huid, zoals bij traditionele isolatiematerialen vaak het geval is. 

Zowel de PL- als de PN-variant van Isovlas beschikken over een grote temperatuurdempings- en dus warmteopslagcapaciteit. Bij een buitentemperatuur van 30˚C kan die in een binnentemperatuur van circa 23˚C resulteren (bij minerale wollen is dit circa 28˚C). In de winter geldt het omgekeerde: bij minus 5˚C blijft het met Isovlas PL binnen 21˚C, waar het met MW slechts 19˚C wordt.

Isovlas is damp-open, waardoor aan geen regenjasconstructie nodig is aan de binnenzijde van muur, wand of dak. Het kan worden geleverd in standaard maten (van 60 bij 120 cm), maar ook op basis van individuele maatvoering, waardoor kan wordt bespaard op arbeid en verwerkingskosten. Isovlas levert kleine en grote orders uit voorraad, snel en flexibel, rechtstreeks op de bouwplaats.

Isovlas is exposant tijdens Renovatie 2018. Komt dat zien!

Ga terug

Copyright © 54 Events BV