Duco op Renovatie 2019 met all-in-one pakket

 

Duco toont op Renovatie 2019 onder meer het DucoBox Silent all-in-one pakket voor de renovatie- en vervangingsmarkt.

Schadelijke binnenlucht moet efficiënt afgevoerd worden. Sinds 1 oktober 2018 geldt de nieuwe VLA gelijkwaardigheidsmethodiek 1.3. Daarin werd beslist dat naast 1 meetpunt een extra bijkomend meetpunt noodzakelijk is bij ventilatiesystemen C.4a en D3.

Dankzij Duco’s all-in-one pakket met de DucoBox Silent is dit geen punt van zorg meer, aldus Duco. “Het pakket voldoet aan de eisen door de kwalitatieve ventilatiebox met een Vocht Boxsensor en de twee CO2-ruimtesensoren, bestemd voor de woonkamer én voor de master bedroom.

Het pakket bestaat uit ten eerste de DucoBox Silent, een compacte en energiezuinige ventilatiebox van Duitse makelij. Vochtige en/of vervuilde binnenlucht  moet niet alleen efficiënt afgevoerd worden, maar het liefst ook stil. Vanuit die optiek zag de DucoBox Silent het levenslicht.

Deze zorgt voor een centrale luchtafvoer en wordt in hoofdzaak ingezet in de renovatie- en vervangingsmarkt. De box leent zich hierdoor uitstekend om een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat te creëren. De oplossing is bovendien de stilste van Europa.

Ten tweede is er de Vocht Boxsensor, die het vochtgehalte van vochtige ruimtes opmeet, zoals dat van de badkamer. De afvoer van de vochtige lucht wordt, afhankelijk van de gemeten vochtigheidsgraad, in de optimale stand gestuurd.

Dan zijn er nog de twee CO2-ruimtesensoren, waarmee het geheel probleemloos voldoet aan de VLA gelijkwaardigheidsmethodiek 1.3. De CO2-sensoren communiceren draadloos met de DucoBox Silent en kunnen eenvoudig in de ruimte geplaatst worden.”

Duco Ventilation & Sun Control is exposant op Renovatie (van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei 2019 in de Brabanthallen in Den Bosch) en is daar te vinden op standnummer A.064 in Hal 6.  

Ga terug

Copyright © 54 Events BV