Beurs voor monumentaal vastgoed krijgt vorm

 

Net als Renovatie, krijgt ook de nieuwe vakbeurs Monument steeds meer vorm.  Deze beurs vindt plaats gelijktijdig met Renovatie.

Zo meldden zich al een flink aantal exposanten en wordt het inhoudelijk programma met de dag concreter. En zo sprak onlangs ook de overkoepelende stichting Nederland Monumentenland haar steun uit aan het evenement en werd een mediapartnership met Monumentaal beklonken..

Monument gaat over het verduurzamen, restaureren, onderhouden en herbestemmen van monumentaal vastgoed – en richt zich tot de eigenaren daarvan en tot de professionals die er in actief zijn. Organisator is 54events, ook bekend van onder meer Vakbeurs Energie.

54events initieert en organiseert zakelijke evenementen die vanuit hun thematische geaardheid de energietransitie raken. Voor Monument werkt zij daarbij samen met Genereus Eventmanagement, een bureau gespecialiseerd in vakevenementen voor de erfgoedsector.

Monument vindt, net als Renovatie, plaats van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei in de Brabanthallen in Den Bosch. De ongeveer 6.000 bezoekers van Renovatie hebben er – zonder extra registratie – gratis toegang toe, alsmede tot het kennisprogramma.

Update voor (mogelijke) exposanten: de introductiekortingsperiode van de beurs Monument loopt nog tot en met maandag 31 december. Interesse in deelname? Klik dan hier voor meer informatie!

Ga terug

Copyright © 54 Events BV