Bergingen gemakkelijk in te bouwen

De robuuste systemen zijn flexibel in maatvoering, waardoor ze ter plekke kunnen worden aangepast

De bergingen-systemen van Gerhardt Braun zijn licht en bestaan uit handzame onderdelen. Dat maakt ze zeer geschikt voor inbouw in bestaande gebouwen.

[ADVERTORIAL]

Als een gebouw een transformatie ondergaat tot appartementencomplex, horen daar bergingen bij. Inbouwen van bergingen in bestaande ruimtes is een uitdagende klus. Ze zijn vaak lastig bereikbaar met grote of zware materialen en de maximale vloerbelasting is beperkt.

Flexibel

De lichte bergingen-systemen van Gerhardt Braun worden opgebouwd met degelijke onderdelen in handzame pakketten. Basis is een uitschuifbaar kokerprofiel, waartussen diverse vullingen mogelijk zijn. De robuuste systemen zijn flexibel in maatvoering, waardoor ze ter plekke kunnen worden aangepast als er bijvoorbeeld een leiding of een schakelaar in de weg zit. Ook latere vervanging van onderdelen is geen probleem, evenals een eventuele herindeling.

Door de standaardisatie van onderdelen zijn de bergingen-systemen heel snel te monteren. Daarbij is levering en montage van het complete systeem in één hand, inclusief kozijnen, deuren, sloten en nummerplaatjes.

Vulling

De vullingen tussen de dragende kokers kunnen verschillen. Met stalen lamellen of hout met HPL-toplaag is een volledig gesloten of bijna volledig gesloten wand te maken. De andere vullingen hebben een bepaalde mate van openheid. Voordeel daarvan is dat de ventilatie in de bergingen vele malen beter is dan bij traditionele systemen.

De lichtgewicht onderdelen en de blijvende flexibiliteit maken het bergingen-systeem ook zeer geschikt voor nieuwbouw. Logistiek voordeel is dat er geen kraan hoeft te worden ingezet voor de aanvoer van de handzame pakketten materialen.

Goedkoper

Door de snelle montage en de lichte materialen zijn de bouwkosten van het bergingen-systeem tot wel 40% lager dan van traditionele oplossingen. Ideefix BSA BV is exclusieve leverancier van de systemen van Gerhardt Braun voor Nederland en België.

Ideefix is van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei te vinden op RENOVATIE 2019 – in stand D.041 in Hal 6 van de Brabanthallen in Den Bosch. Gratis toegang tot de beurs regelt u hier

Ga terug

Copyright © 54 Events BV