Antislip vloerbehandeling voorkomt glijpartijen

 

Uitglijden op een gladde vloer kan nare gevolgen hebben. Gelukkig kunnen stenen vloeren eenvoudig antislip worden gemaakt.

Slipstop is daarin gespecialiseerd: zij biedt eenmalige antislipbehandeling van stenen vloeren aan. “De vloer ziet er na behandeling weer prachtig uit en behoudt zijn oorspronkelijke uiterlijk”, aldus Slipstop. “Men is daarna verzekerd van een vloer die stroef blijft, ook als die nat is.

Voorafgaand aan de behandeling meten wij de slipweerstand, waarna de vloer grondig wordt gereinigd zodat wij deze optimaal kunnen behandelen. Daarna voorzien we de vloer van een kleurloze vloeistof die onzichtbare profieltjes in de vloer vormt, die als zuignapjes werken.

Die worden vervolgens geseald om het intrekken van vocht en vuil te voorkomen. Na de behandeling meten wij wederom de slipweerstandweerstand van de vloer en ontvangt men een garantiecertificaat. Een behandelde vloer voldoet aan de NEN 7909 norm.”

Slipstop is exposant op Renovatie (van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 mei 2019 in de Brabanthallen in Den Bosch) en is daar te vinden op standnummer B.008 in Hal 6.

 

Ga terug

Copyright © 54 Events BV