ASB Thuis in uw omgeving

22-02-2018 14:05

ASB Thuis in uw omgeving

ASB heeft een unieke combinatie diensten: Asbestsanering, Riooltechniek, Plaagdierbeheersing. Wij zijn gewend te werken in omgevingen waarin mensen wonen of werken. We zeggen niet voor niets: ASB Thuis in uw omgeving!

Asbestsanering: Wij geloven dat asbestsanering in bewoonde situaties beter kan. ASB saneert asbest zorgvuldig en efficiënt. Zo werken wij voor kleinschalig asbest graag met de nieuwste innovatie: MiniContainment. Zo is de veiligheid van de gebruikers van het pand gewaarborgd. Inmiddels vinden projectontwikkelaars, woningcorporaties en gebouwbeheerders hun weg naar onze snelgroeiende organisatie. We zeggen niet voor niets: ASB is thuis in uw omgeving!

ASB is ook specialist in Riooltechniek. We zorgen zelfs op de meest lastige plaatsen voor onderhoud, ontstopping en renovatie van het riool. Bij renovatie maken we regelmatig gebruik van relining. Dankzij deze methode kunnen riolen worden gerenoveerd zonder ze open te breken. Het riool krijgt een nieuwe binnenkant en kan er weer tientallen jaren tegenaan. Wij zorgen voor zo min mogelijk overlast bij rioolwerkzaamheden zodat de gebruikers van het pand tijdens inspecties en onderhoudswerkzaamheden nauwelijks hinder ondervinden. Dus houdt het riool in topconditie met de kenmerkende snelle service en korte lijnen van ASB.

Plaagdieren zijn hinderlijk op plekken waar ze niet thuishoren. Ze vormen een risico voor uw goede imago, uw bedrijfsprocessen en zelfs voor uw gezondheid. Iedere situatie vraagt om plaagdierbeheersing op maat. ASB is ervaren in preventief plaagdiermanagement. Wij helpen acuut bij bestrijding, maar voorkomen ook op de lange termijn plaagdieroverlast. Zo werken wij met het ASB Monitoringsysteem. Dit systeem monitort niet alleen plaagdieractiviteiten maar ook het menselijk gedrag en de klimatologische omstandigheden.

Het ASB Monitoringsysteem omvat de meest complete monitoring voor binnen en buiten uw locatie.

Meer informatie: http://www.asb-bv.nl/

Contact

  • Ineke Kries, Commercieel Manager
  • ineke@benecogroep.nl
  • 06-82647010

Tijdens de Renovatiebeurs is ASB te vinden in de Langstraathal (hal 3), op standnummer D.026. 

Ga terug

Copyright © 54 Events BV