ASB Thuis in uw omgeving

ASB Thuis in uw omgeving

Wij zijn gewend te werken in omgevingen waarin mensen wonen of werken. Dat resulteert in een persoonlijke benadering en die is per branche verschillend en per locatie uniek. En dat merkt u aan onze service!

Asbestsanering: Wij geloven dat asbestsanering in bewoonde situaties beter kan. ASB saneert asbest zorgvuldig en efficiënt. Zo werken wij voor kleinschalig asbest graag met de nieuwste innovatie: MiniContainment. Zo is de veiligheid van de gebruikers van het pand gewaarborgd. Inmiddels vinden projectontwikkelaars, woningcorporaties en gebouwbeheerders hun weg naar onze snelgroeiende organisatie. We zeggen niet voor niets: ASB is thuis in uw omgeving!

Plaagdierbeheersing: Plaagdieren zijn hinderlijk op plekken waar ze niet thuishoren. Ze vormen een risico voor uw goede imago, uw bedrijfsprocessen en zelfs voor uw gezondheid. Iedere situatie vraagt om plaagdierbeheersing op maat. ASB is ervaren in preventief plaagdiermanagement. Wij helpen acuut bij bestrijding, maar voorkomen ook op de lange termijn plaagdieroverlast. Zo werken wij met het ASB Monitoringsysteem. Dit systeem monitort niet alleen plaagdieractiviteiten maar ook het menselijk gedrag en de klimatologische omstandigheden. Het ASB Monitoringsysteem omvat de meest complete monitoring voor binnen en buiten uw locatie.

Welkom bij ASB!

Meer informatie kun u vinden op de website van ASB.

Contact

Naam: Ineke Kries  
Functie: Commercieel manager
E-mail: info@asb-bv.nl
Telefoonnummer: 06-82647010  

 

Tijdens de Renovatiebeurs is ASB te vinden in de Langstraathal (hal 3), op standnummer D.026. 

Ga terug

Copyright © 54 Events BV