Eisma

Eisma Bouwmedia

Eisma Bouwmedia is uw uitgever van vakinformatie voor de bouw. Met de bekende en ijzersterke merken als Bouwwereld, Aannemer, ZZP’er in de Bouw, Installatie & Sanitair, SchildersVakkrant, Glas in Beeld, Bouwproducten en natuurlijk Eisma’s Schildersblad vindt u bij ons informatie en inspiratie; onze kennis, uw succes!

Klik hier voor meer informatie

Bouwwereld

Als bouwtechniek uw wereld is, dan is Bouwwereld uw vakblad. Bouwwereld is puur techniek. Met haarscherpe detailtekeningen en -fotografie. Kritische beschouwingen over materialisering en detaillering van gebouwen. Innovatieve bouwmaterialen en kostenbesparende oplossingen. Bouwwereld, dé ideale mix van inspiratie, relevante inhoud en creativiteit.

 Klik hier voor meer informatie

Aannemer

Aannemer is hét vakblad voor kleine en middelgrote bouwbedrijven. In Aannemer staat bouwtechniek in de uitvoeringsfase centraal. De redactie publiceert daarnaast de belangrijkste nieuwe wet- en regelgeving en financiële ontwikkelingen waar de bouwondernemer mee wordt geconfronteerd. Helder en duidelijk omschreven en altijd voorzien van tips en doorverwijzingen. Met bijzonder aandacht voor materiaal en materieel, bedrijfsreportages en natuurlijk veel productinformatie.

Klik hier voor meer informatie

ArchitectuurNL

ArchitectuurNL laat zien welke ontwikkelingen architectuur in deze tijd doormaakt. Het vakblad schetst de veranderende rol, functie en werkwijze van Nederlandse architecten. ArchitectuurNL staat daarbij midden in de wereld van de Architect en wil een bron van inspiratie zijn. Het vakblad steunt op de pijlers Ondernemen, Kennis, Projecten, Talent en Inspiratie.

Klik hier voor meer informatie

Eisma’s Schildersblad

Eisma’s Schildersblad staat voor Verdieping + Vakkennis + Management. Het biedt ondernemers en vaklieden, naast een update van de markt, een venster op management gerelateerde zaken en vaktechnische onderwerpen. Er is volop ruimte voor vakwerk dat in beeld wordt gebracht.  Eisma’s Schildersblad bevat gedegen vakinformatie over totaalonderhoud, schilderen, coaten, afwerken, afdichten, conserveren, glas plaatsen, staal- en betonconserveren, renoveren, wandbekleden, isoleren en restaureren.

Klik hier voor meer informatie

SchildersVakkrant

Blijf met SchildersVakkrant op de hoogte van het laatste nieuws uit uw sector, vaktechniek en wet- en regelgeving voor ondernemers. De redactie volgt het nieuws uit de schildersbranche op de voet en analyseert de laatste trends en ontwikkelingen voor u. Als ondernemer leest u elke twee weken over personeelsbeleid, arbo, marketing, bedrijfsvoering en contractvorming. Verder brengt SchildersVakkrant technieken helder in beeld, voorzien van veel foto’s en praktische beschrijvingen. Zaken als metaalconservering, houtbescherming en het plaatsen van glas worden daarbij niet vergeten. En natuurlijk vindt u in SchildersVakkrant een overzicht van nieuwe producten op materiaal- en materieelgebied.

Klik hier voor meer informatie

Copyright © 54 Events BV