Workshop Inventum: Hybride verwarmen

Dag: dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 mei 2019
Tijd: 12.45 - 13.15 uur
Locatie: Praktijktheater Renovatie

Opzet programma

Woningen in Nederland moeten verduurzaamd worden en we moeten minder gas gaan gebruiken. Veel woningen zijn nog niet geschikt om volledig elektrisch te verwarmen, zonder hoge renovatiekosten. Stap voor stap verduurzamen, starten met hybride verwarmen  (CV ketel én warmtepomp) en ondertussen de woning geschikt maken voor gasloos verwarmen.

En zou dat met een warmtepomp zonder buitenunit kunnen? Dat kan zeker, met een ventilatiewarmtepomp. In deze workshop leggen we welke soorten warmtepompen er zijn, wat de verschillen zijn, voor welke woningen ze geschikt zijn. We gaan dieper in op ventilatiewarmtepompen, de werking en de beste toepassingen.

  • Stap voor stap verduurzamen
  • Warmtepomp zonder buitenunit
  • Ventileren

Spreker

Karin Husmann, Manager Duurzame Energiesystemen, Inventum 
De zakelijke carrière van Karin kenmerkt zich door haar passie voor duurzaamheid.Zo is Karin directeur geweest van Plant One: een bedrijf dat multinationals, pioniers en diverse andere bedrijven actief in topsectoren ondersteunt in het testen en opschalen van duurzame procestechnologie. Managementfuncties bij onder meer KPN en Space Expo in Noordwijk, hebben ervoor gezorgd dat Karin ook breed is onderlegd op de gebieden Marketing, Sales en Business Development.

Karin ziet als Manager Duurzame Energiesystemen veel mogelijkheden voor Inventum: “Met onze innovatieve, energiebesparende producten, 110 jaar ervaring in de markt, de aanwezige technieken en moderne fabriek ligt er een gedegen basis om woningen energiezuinig te verwarmen. Energy Innovation First!

 

*Wijzigingen onder voorbehoud

Copyright © 54 Events BV