VNU

Beursinformatie

Renovatie & Transformatie is het nationale platform voor duurzame vernieuwing in bouw en vastgoed. U kunt deze vakbeurs jaarlijks bezoeken. Dit jaar vond de beurs plaats van 12 t/m 14 april in de Brabanthallen in Den Bosch. In de oneven jaren is de beurs in Jaarbeurs Utrecht. 

In het Faay Renovatietheater vond een doorlopend programma plaats van korte inloopsessies. Het programma werd georganiseerd door RenovatieProfs en behandelde elke dag een ander thema:

Dinsdag 12 april
Duurzaam, gezond én betaalbaar renoveren. 
Renoveren doe je voor comfort, gezondheid en duurzaamheid. Hoe behaal je het maximale resultaat en houd je het toch betaalbaar? Welke aanpak is geschikt en wat zijn de afwegingen? Moet alles in één keer, of bereiken we met tussenstappen het einddoel? Renovatie-experts leiden u langs de voorbeelden uit de praktijk.

Woensdag 13 april
Renoveren anno 2020. De opgave om te renoveren en transformeren blijft de komende jaren immens. Dat vraagt betrokkenheid van alle belanghebbenden, inclusief huurders en huiseigenaren. Wat is de rolverdeling, hoe mobiliseren we deze doelgroepen en helpen wij hen hun doelen te realiseren?

Donderdag 14 april
Renoveren zonder overlast. Een succesvol renovatieproject staat of valt met aandacht voor de bewoner in alle fases. Niet alleen tijdens de verbouwing, maar ook bij voorbereiding en na oplevering. Wie neemt de leiding en zorgt dat alle betrokkenen de bewoner centraal stellen?

Bekijk de details van het programma

> Beursomschrijving
> Expositieprogramma
> Social Media
> Impressie
> Mediapartners