VNU

Het Bouwontbijt

Op 14 april vindt de eerste editie van het Bouwontbijt in Den Bosch plaats, voorafgaand aan de beurs Renovatie & Transformatie. Vanaf 8.00 uur is de inloop met een eitje, broodje, croissantje en koffie of thee. Hierna volgt een sessie van Leon Vlemmings over wat de bouw kan leren van de topsport en een sessie van Ton Berlee over hoe ontwikkelingen op het gebied van gezondheid & van (sport)kleding aanzetten tot ontwikkeling van de bouwschil. Aansluitend kunt u een rondleiding volgen over de beurs met toelichting op de getoonde innovaties. Ook kunt u gelijk de beursvloer op. De locatie van dit bouwontbijt is op het terras in hal 5 van de Brabanthallen, naast het Faay Renovatietheater.

Voor wie?
Opdrachtgevers, (interieur)architecten, constructeurs, adviseurs, (onder)aannemers, toeleveranciers, banken, gemeenten, notarissen, schilders: iedereen is welkom om in een ontspannen sfeer, onder het genot van een smakelijk ontbijt, te netwerken en informatie uit te wisselen met branche-genoten.  Op deze manier leren diverse partijen uit de bouwwereld elkaar beter kennen waardoor samenwerking bevorderd wordt. Uniek aan het Bouwontbijt is dat alle branchegenoten met elkaar in contact komen, ook partijen die elkaar normaal niet zouden spreken. Door de kaartenbak die bij elk bouwontbijt aanwezig is, kan je altijd nog de contactgegevens meepakken van degene die je niet meer hebt kunnen spreken.

Programma
08.00 – 9.00 uur
Inloop met koffie en ontbijt

09.00 – 9.30 uur
Presentatie Leon Vlemmings over de overeenkomsten tussen bouwen, ondernemen en topsport.

09.30 – 09.35 uur
RenovatieProfs: “Wie zijn we, wat doen we?”

09.35 – 10.00 uur
Visionair Ton Berlee: “De bouwschil; de derde schil”
Wanneer we gemiddeld 70% van onze tijd doorbrengen in huis en kantoor, is het eenvoudig in te zien dat ons welbevinden én onze gezondheid afhankelijk zijn van datgene wat ons al die tijd omgeeft… de bouwschil. Ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en van (sport)kleding zetten aan tot inzichten en ontwikkeling van de bouwschil.

10.00 – 10.30 uur
Rondleiding over beurs met toelichting op de getoonde innovaties.

Bouwontbijt Den Bosch
Datum: 14 april van 8.00 tot 10.00
Kosten: € 13,50 p.p
Aanmelden:  Klik hier om je aan te melden.

Dit bouwontbijt wordt je aangeboden door het Bouw Advies Instituut, CombasiQ Marketing & Communicatie, RenovatieProfs en Jaarbeurs.